Barion Pixel

AkuPRO – Szinbiotikum

From: 9 990 Ft

Pre és Probiotikumot tartalmazó étrendkiegészítő az immunrendszer maximális támogatásáért. 100 milliárd kolónia formáló egységgel.

Cikkszám: N/A Kategória:

Emésztőrendszerünkben számtalan különböző baktériumfaj él. Az AkuPRO étrend-kiegészítő brebiotikumokkal gazdagított, komplex probiotikus készítmény, amely segít megújítani a bélrendszer mikroflóráját, illetve segít jótékony baktériumokkal betelepíteni a bélrendszert. A szóban forgó jótékony baktériumok puszta létükkel és szaporodásukkal segítik az emésztőrendszer megfelelő működését és ezáltal az egészség megőrzését. Az AkuPRO használata nem csak antibiotikum kúrák után ajánlott.

PROBIOTIKUMOK – a belek bakteriális mikroflórájának állapota jelentős mértékben befolyásolja minden egyes ember egészségét. A bélmikroflóra anyagcseréje rendkívül aktív. A kiegyensúlyozott bélmikroflóra korlátozza a patogén vagy patogén hajlamú mikroorganizmusok kolonizációját a bélrendszerben, továbbá hatékonyan serkenti az immunrendszer működését és nagy szerepet játszik a szervrendszerek megfelelő tápanyag-ellátásában. Támogatja az emésztést és segíti a táplálék energiává történő átalakítását. Az egészséges bélmikroflóra hozzájárul a káros anyagok eltávolításához vagy deaktiválásához. A jótékony baktériumok aránya a bélrendszerben a kor előrehaladtával megváltozik, a bifidobaktériumok száma csökken. Ennek következményeképpen rosszabbodhat az idősek emésztése, elégtelenné válhat a táplálékból nyert tápanyagok felszívódása, lassulhat a bélmozgás, gyengülhet az immunitás.

PREBIOTIKUMOK – a prebiotikum elsősorban rostanyag, méghozzá rendszerint oligoszacharid bázisú rostanyag. Az AkuPRO készítményben egész pontosan fruktooligoszacharid alapú rost. Ezek összetett cukrok, amelyek a jótékony bélbaktériumok energiaforrásai. Ezáltal támogatják a káros bélbaktériumok elleni küzdelmet. A jótékony bélbaktériumok egyszerűbb zsírsavakra bontják a fruktooligoszacharidok összetett molekuláit, amelyek a nem kívánatos baktériumok számára hátrányos savas környezetet teremtenek. Minél nagyobb a prebiotikus rostanyagok bevitele a szervezetbe, emésztőrendszerünkben annál több jótékony bifidobaktérium lesz életképes. Mindez elsősorban az idősek, a kevésbé aktív életet élők és a krónikus betegek esetében fontos. A prebiotikus hatás az antibiotikum kúra alatt vagy után is jótékony. A szervezet ugyanis a prebiotikumok segítségével jobban tűri az antibiotikumos kezelést és a természetes bélmikroflóra gyorsabban meg tud újulni (hasmenés, székrekedés vagy felfújódás nélkül).

Napi 1 kapszula reggel éhgyomorra.
Bélflóra helyreállítás esetén a dózis növelhető 2-4 kapszulára is fokozatosan, figyelve a lehetséges méregtelenítési folyamatokat, amelyek a “rossz” baktériumok elhalásának a következménye.

Étrend-kiegészítő.

Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetétel:1 kapszula tartalma
Inulin50,75 mg
Frukto–oligoszacharidok44 mg
Lactobacillus plantarum 1×1011 CFU*
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium breve
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus fermentum
Lactococcus lactis
Streptococcus thermophilus

*CFU – Az élő probiotikus mikroorganizmusok telepszáma (Colony Forming Unit)

Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolása: Max. 25°C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól! Óvja a fagytól!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást. A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott. Gyermekektől távol tartandó!  A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használatból vagy tárolásból eredő esetleges károkért.

Érdekelhetnek még…

 • ONYX PLUS Flexi

  From: 14 690 Ft

  Hidrolizált hal kollagénnel, hialuronsavval és D3-vitaminnal gazdagított ásványi anyag komplex, kiváló minőségű növényi kivonatokkal dúsítva.

  Opciók választása
 • Akuna ALVEO

  From: 16 900 Ft

  A gyógynövények lelke. Növényi harmonizációs tonikum 26 gyógynövény kivonatának ideális kombinációja szőlő és menta ízesítésben.

  Opciók választása
Shopping Cart